kontorlokaler-hobro.dk: Kontor i Hobro

Kontor i Hobro

Om Hobro:

Hobro er en købstad med beliggenhed i bunden af Mariager Fjord. Der er 12.083 indbygger i købstaden som hører til Mariagerfjord Kommune i Region Nordjylland. Hobro ligger nær den nord-syd gående motorvej E45, og der er derfor gode til og frakørselsmuligheder til Hobro. Hertil er Bobro en stationsby mellem Aalborg og Randers, hvorfor der ligeledes er gode muligheder med offentlig transport.

 

Virksomhed i Hobro:

Hobro har mange tilkørselsveje og ikke mindst muligheden for offentligtransport mellem byerne Aalborg og Randers. Den gode placering giver rige muligheder for etablering af mange forskellige slags virksomheder i Hobro. Hobro har generelt oplevet en stor vækst i erhvervslivet, alene fra 2000 til 2005 blev 2000 nye virksomheder etableret

 

Værd at besøge i Hobro:

-          Vikingecenter Fyrkat

-          Gasmuseet

-          Verdenskortet Ved Klejtrup Sø

-          Lystfartøjsmuseet.

 

Hobros geografi:

Hobro har et areal på 792,92 km2. Med byens 12.083 indbyggere er Hobro en mindre købstad. Hobro har gode togforbindelser til Aalborg og Randers. Hobro ligger nær den nord-syd gående motorvej E45, og der er derfor gode til og frakørselsmuligheder til Hobro.

 

Links om Hobro

Om Hobro på Wikipedia

Link til Hobros hjemmeside

Kort over Hobro

Erhvervslokaler i Hobro

Søg erhvervslejemål i Hobro

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.